16719219-Ewr5L

LUGN & RO

Pris:
295 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Lugn & Ro 100gr
Antal:
Finns i lager
En örtblandning med urgamla traditioner. Örter som har en lugnande o rogivande effekt på ett naturligt sätt, som inte orsakar trötthet o dåsighet.
För hundar som lätt får ångest, och även långvarig behandling inför nyår el andra situationer som är ångestframkallande. 

Eftersom örter tar tid på sig för att verka bör man räkna med 2-3 veckor innan full effekt uppnås. Det är mycket viktigt att man kommer i gång snabbt inför förestående ångestframkallande händelser.
Det rekommenderas att man de första 21 dagarna av användning dubblar den rekommenderade dosen, för att riktigt boosta effekten av örterna.

-Kamomill: Används också traditionellt för att stödja matsmältningen och anses också ha en välgörande effekt på huden.
-Citronmeliss (Citronbalsam): Användes I gamla tider för att lindra melankoli. Den anses traditionellt vara ångestdämpande och ge en känsla av välbefinnande.
-Verbena: Ansågs som en helig växt redan I forntida Egypten. Den har många olika traditionella användningsområden, bl.a. mot ångest, depression och sömnstörningar.
-Limeblomma: Limeblomman har traditionellt använts främst för sin förmåga att stärka immunförsvaret och nervsystemet.
-Frossört: Välkänd för sin förmåga att lugna och motverka ångest och rastlöshet.

Daglig dosering:
Liten hund: 1 skopa
Mellanstor hund: 2 skopor
Stor hund: 2-4 skopor
Doseringsskopa medföljer.

En förpackning inehåller 100gr örter och räcker, beroende på hundens behov, mellan 3-4 månader för enmedelstor hund på ca. 20kg.

OBS!Ges ej till dräktiga eller digivande tikar

För mer info: www,hundapoteket.se